lördag

hej!
idag så hade nathalie turen att vara ledig medan viktoria hade praktik. så nathalie vaknade vid halv 12 och började göra sig iordning för att åka till butiken för att skicka hem lite grejer.
viktoria började dagen vid 8 med att göra sig iordning och åka till butiken för att jobba lite, hon började med att bära ut 20 violer och lite mera planteringar utanför butiken. under dagen gjordes buketter och snittade blommor.
under dagen så fick viktoria smaka en vårrulle :)
vid halv två så kom nathalie till butiken så viktoria fick en liten rast och båda två gick och letade efter en bankomat för att betala kostnaden på paketet som skulle skickas. när vi kom tillbaka så fanns det inte så mycket att göra i butiken så då sa winand att vi kunde gå och köpa glass eftersom det var så varmt och soligt. o de tackar man ju inte nej till ;)
 
efter vår lilla promenad så åkte nathalie hem och viktoria fortsatte jobba.
när viktoria slutat så åkte hon hem och hittade en halv arg nathalie om försökte räkna ut hur mycket vi har spenderat på våran budget, så det var bara för viktoria att bli en revisor, och efter någon timme så fick vi en någorlunda klarhet på allt.
 
det är vad vi har hunnit med idag hoppas att ni har haft en bra lördag hemma :D
 
jo det var en cykeltävling idag så här kommer lite bilder! :)
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0