måndag

hej! idag så är det ju måndag vilket betyder att nathalie jobbar och viktoria var ledig, men eftersom business flowers skulle göra 150 små buketter så frådagde dom viktoria ifall hon ville hjälpa till även om hon var ledig. så idag har vi båda jobbat. tyvärr så hann vi inte klart med alla så nathalie får göra klart dom imorgon. 
 
under tiden som vi jobbade så hade dom på radion och dom spelade 90-tals musik, men det var inget som vi var vana vid, utan allt lät super undligt. det var en låt som hette i am drakula eller något och lät jätte konstigt. 
sen när klockan blev runt tre fyra så blev vi båda så otroligt trötta och började skratta åt allt och ingenting, så vi fick lite konstiga miner och frågan: mår ni bra? och när någon frågar det så kan man ju inte göra något annat än att skratta lite till, så det var väldigt kul att jobba ihop idag :)
 
nu så ska jag dra och skölja ur färgen i mitt hår och se hur det blev ;) / viktoria
 
många kramar från oss till alla vi känner och ett stort HEJ till er som vi inte känner :D
sofia
2014-03-10 @ 21:25:24

vad blir det för färg?

Svar: det skulle blivit en ljusblond/vit/silver men det blev en kyckling gul utväxt, lila på längden och typ vitt på topparna, men allt ser bättre ut när håret är torrt ;)
Viktoria Hellbrand




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0