Två Rosor och en Lady killer ;)

TjaTja bloggen! ( har alltid velat skriva det xD ) Dagen börjde av att larmäcklet började ringa klockan 03.45 i morse o då var det bara att rulla ur sängen och kliva upp, Klockan 5 kom Franciss med sin gråa sport van och körde i 140 km/h mot en liten byhålla som heter Assen :) ( det är 130 vägar här nere i holland ) där blomaktionen skulle hållas, Jag och Viktoria fick ett varsitt headsett så vi kunde höra aktionen, vi fattade 0 då allt dom sa var på holländska xD men vi fick se MASSA blommor på säkert 1000 vagnar som rullades in på självgående truckar O.o Aktionen höll på i ca 3 timmar o efter det fick vi åka till baksidan av byggnaden och vänta på att våra blommor skulle komma o vi kunde packa in allt i bilen, när klockan var halv 11 var vanen packad från golv till tak och vi begav oss hemåt igen! MEN dagen var ju inte slut här även om jag och Viktoria hade velat det men icke! Vi åkte tillbaka till Business Flower och lastade ur alla blommor sedan körde Laura ner oss till skolan med våra cyklar i bagagen på vanen. klockan 12 blev av släppta på skolan där Wim kom o möte oss och vi skulle nu få träffa dom holländska eleverna! 
 
Vi fick först träffa dom två eleverna som ska komma till Sverige till vår skola o det är en tjej och en kille som heter Esther och Ruben :) dom visade oss runt på skolan och alla elever runt omkring oss tittade på oss som vi var aliens eller liknande ( kan mycket väl vara för att vi såg ut som gud vet vad efter en tidig morgon..) Efter att dom hade visat oss själva skolan så skulle vi få träffa deras klass o dom skulle ha lektion som vi skulle få vara med på :) 
 
I holland får eleverna själva köpa material och blommor till sina lektioner och därför fick jag och Viktoria inte prova på utan studera elevernas arbetesprocesser. Deras uppgift var att först göra en konstruktion och sen arbeta med blommorna i dom, Man skulle kunna säga att deras arbeten hade formal linjär stil, det var den känslan vi fick av arbetena, vi glömde tyvär bort o ta foton på arbetena vilket var väldigt synd det hade varit kul att få visa deras arbeten för er! :/  
Alla i klassen var väldigt trevliga o nyfikna på oss speciellt en kille han hette Bob och var skolans tjejtjusare eller ja han trodde åt minstånde att han var det... Han skulle sitta o prata med oss så mycket att han fick lite bråttom att hinnna färdigt med sin bukett ;) o det visade sig att han hade varit i Norrköping o han kunde säga hej då på svenska o var väldigt stolt över det.
I slutet av lektionen så gav Ruben mig och Viktoria en var sin röd ros ( o det är ju INTE varje dag de händer ..) Så dagen var lyckad blommor och lady killers det verkar det vara gott om här nere i holland dock fick vi lite problem när vi efter skolan skulle försöka hitta tillbaka till B o B vi lyckades få en halv bra förklaring utan karta om åt vilket håll vi skulle åt för att ta oss tillbaka in mot centrumet, så det slutade med att vi fick stalka den enda tjejen i klassen som faktiskt bodde här o Zwolle o hoppas på att hon bodde åt rätt håll ,Tjejen hade high speed på cyklen och var ca 50m framför oss o Viktorias lugnande komentar är: Jag är 99% på att det där är tjejej från klassen! Underbart... Vi hade lite tur i dag hon åkte åt rätt håll o efter ett tags cykladen i okända kvarter hittade vi tillbaka till centrum o kunde ta oss hem igen.
 
Ja det här var allt i från oss o nu ska vi ta en tidig kväll o äntligen få sova lite :)
Doei!
( Det är det ända ord vi kan på holländska )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bildskärmarna med alla blommor som fanns till salu :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kallor större än mitt huvud :o
 
 
 
 
Självgående truckar :D
Våra blommor i från Ruben :P
Borst nejlika som blommar :o
Borst nejlika ;)
Lyckades ta EN bild på en konstruktion o den har Ruben gjort :) Han har svettsats ihop silver bestick helt själv o gjort den här konstruktionen :o den är jätte tung så man måste hålla den med två händer xD



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0